Pages

Wednesday, November 17, 2010

Welcome babies!

Entry ini padat dan ringkas.... Mimi aku telah memberanakkan 5 ekor baby yang comel sangat! Dan paling aku terharu Mimi nak aku temankan die mase tengah beranak tu. Mimi memang manja dengan aku so maybe masa tu dia x nak beranak sekor2... Banyak yang aku dengar ibu kucing ni kalau beranak tak suke ada orang tengok atau kacau. Tapi bukan Mimi...dia yang panggil aku dan suh temankan dia sampai beranak. Aku ada try tinggalkan dia dalam kotak tempat beranak tu tapi kejap lagi die bangun ikut aku kan... So fahamla aku yang dia tak mahu ditinggalkan menanggung kesakitan sekor2.... Huhuhhu... So aku la bidannya yang menyambut kelahiran 5 ekor babies~ Bawah ni sume gambar baby yang aku da amik~ Heeee~

Mother : Mimi (Black & White) - Exotic Short Hair
Father : Comel (Orange) - Pure Persian
D.O.B : 14/11/2010
















4 budak itam!:

nana89 said...

huhu..comel lar..mimi lebih kurang mcm kucing sy gk..

Cik ERynn said...

nana: yerr? heheh...nnt dapat anaknye mesti hasilnye sama mcm yg nikan huhuhu

Cik ERynn said...

nana: yerr? heheh...nnt dapat anaknye mesti hasilnye sama mcm yg nikan huhuhu

missy hucena said...

epi menjage anak2x supaye sehat to mimi...hee