Pages

Sunday, May 30, 2010

Jom exchange link!

Entry ni aku saje buat tuk kite same2 ley bertukar2 link...
Actually, aku masih mencuba2 dalam dunia blogging secara serius ni....dan aku harap bloggers2 diluar dapat memberi sokongan kepada blogger baru mcm aku ni...dapat memberi tunjuk ajar..mana yang perlu dibetulkan..mana yang perlu di baiki...InsyaAllah aku akan cube baiki setiap kelemahan...kite sume insan biasa je..x kan pernah lari dari buat silap ayte?
Jadi pada sesiapa yang ingin berkongsi link dengan aku boleh la tinggalkan nama korang...link ke blog korang..and nama blog korang ape...pastu klik jadi follower aku..
Aku akan trackback blog korang and bile da make sure langkah2 tersebut dipatuhi,,
Then aku akan update link korang disebelah...yang telah aku khaskan...oh ya jangan bimbang...aku akan jd follower korang juga...peace!

Post link korang mcm ni...

Nama:
Nama Blog:
Link Blog :

2 budak itam!:

Hasrol Nizam said...

nama: serol nizam

nama blog: serol nizam

http://serol-nizam.blogspot.com/

boleh la ni kan..exchange link ryn dekat 'blog aku baca' k..

smilezmore said...

elehh..kecoh betol la minah ni..hahaha.
takper.aku support ko nye link k..kita kongsi2 cerita..ahaksss...yang penting ko jgn post maut lagi