Pages

Monday, May 31, 2010

Aku nak buat contest!

Wah..baru hingusan ade hati nak wat contest...hehehe..apa salahnya kan...
Ok macam ni..aku nak buat satu contest untuk korang join. Sape2 pon ley join..Sape yg terpilih aku kasik hadiah...

See...bukan contest2 kosong ok..contest yang korang takkan rasa rugi bila mengjoinnya...Aku kasik hadiah real munyee....korang siap muleh pilih lg hadiah korang tuh...wink2**

Tapi bukan arini...esok aku akan post kan cara2 nak join contest tu dan apa syarat2 nye yang perlu korang ikut seterusnya melayakkan korang dapat hadiah... Teruja x?? Hehehe...
Nantikan!!


p/s : ni bukan cete dongeng semata-mata

10 budak itam!:

iJoi said...

haha perh rajinnye qhai buat blog dia ari2

ERynn NAzmy said...

steng : aku kan sekarang peladang berjaya...sementara tgu buah2 nak masak...24 jam la aku ngadap tenet and blog ni..hehheheh

known as shed cepet said...

contest ape pulak nie?susah ke senang..bagi senang2 sudahlah..hehehe

ERynn NAzmy said...

shed : contest senang2 je..contest beramah-mesra org kampung kate..heh..kang susah2 xde org yg menang plak kang..huhuhu...nnt bley join ^_-

Fitrihadi.com said...

hehe nak join bleh?? contest pe?? :)

ERynn NAzmy said...

hadi: huhu sape2 pon ley join...sabar...esok br gtau apa contestnye..hehhe...contest beramah mesra namanye..hihihih

sifoo271 said...

uikk??rynna ada blog seyyhhhh..kiki..

ERynn NAzmy said...

sipot..eh sifoo : hahahha...besela...dunia da maju..manusia pon kene maju sekali

A-Y-I-E said...

aha tuan blog.. contest apa ek???anda buat kami tertanya-tanya la pulak... grrrr

btw tentang jelajah blog anda, sila lihat page saya malam ini di antara jam8.00 malam-10.00malam yeah...

Btw, sebelum saya meletup malam ni... hahahaha baik awak buang lagu tu yer.. lalalala... kalau awak nak lagu ni dalam blog, nyatakan nama lagu... saya akan bagi anda player yang boleh dipause-pause

ERynn NAzmy said...

ayie : contest tu da pon di post...sila lihat entry ryn terbaru...
eh igt jelajah tu da hbs da...ok i'll check!
ttg lagu tu...act mmg ryn suke die nak play all the time...hahahah...if u say so...its ok...nnt ryn cr player yg boley di pause...(eh bukan ego...saje nak belajar sendiri...kalo x buat sendiri nnt x tahu kan..heheh) tanx foe the advise wink *