Pages

Monday, June 7, 2010

12 jam sekali!

Da due bulan aku ni jadi mak anak musang. Siang tido malam berjaga sampai subuh.. Isk isk isk..inikah nasibnye memegang status penternak berjaya? Huhuhuhu...


Bayang kan la...ak tido pukul 6-7 am dan bagun semula jam 3pm...haha x ke mcm anak musang tu...Bangun je of kos laptop destinasi yang pertama...sambil terkebil2 x pakai lense. Spek aku da xde lagi..ak da lame x buat spek...sbb aku ni cuai...sebelum2 ni da berapa kali speck aku tu patah..huhuhu so da 4 tahun kot aku x buat spek baru..hidup aku bergantung dengan lenses je..

Harini aku blur..x tahu nak post enry ape...makanya entry mengarut inila yg aku post...heheh
Disebabkan aku da bertukar spisis jd anak musang tp aku rase time makan aku da x teratur..bayangkan ak makan 12 jam sekali jee.! Bangun tido lepak2...then dalam kul 5-6 petang aku makan nasi..and then pukul 3-4 pagi baru aku makan malam..huhuhu...xserik2 kene gastrik dulu...sgt azab...hurm..

Bile la aku ley tuka profesion ni...

4 budak itam!:

iJoi said...

ko tunggu musang kua janggut ek hahahaha

gades ain said...

kite serupeeeeeeeeeee! haha. kdg2 mkn pon dak eih. huhu

ERynn NAzmy said...

tahuu xpeee....lapaa lapaaa! huhuhu

ERynn NAzmy said...

@ijoi
musang mmg da ade janggut kannn..contohnye ko le..huhuhuhu