Pages

Wednesday, June 2, 2010

SORRY NAIK LORI LARRR!!!

Semalam bile aku memulakan misi skodeng blog..ak terbaca satu artikel Kelemahan bila komen guna Name/Url . Masetu baru aku sedar yang pengguna wordpress akan mengalami masalah bila bab komen mengomen pada bloggers yg mengguna blogspot. Dimana blogspot ade sistem setting untuk menghadkan pengomen yg boley mengomen.. eRkk...faham ke ni..huhuhu.. Sebelum ni aku x tahu..almaklumla baru je nak berjinak2 dalam dunia blogging.... So lepas je ak baca entry tu...ak pon terus la mengubah setting yg ada.. So skang ni sape2 pon boley jadi jutawan! haha ok sorry..sape2 pon bley mengomen...

Pengguna wordpress yg pernah masuk blog ni tapi x boley nak tgl komen tu Im sorry... huhuhu...
Tanx to Fitrihadi [dot] com kerana sudi mencurah kan ilmu..hehehe

11 budak itam!:

Hasrol Nizam said...

haah. klu macam ni, baru senang yg takde akaun google nk komen.. bagus la klu dh tuka.. :)

ERynn NAzmy said...

@Hasrul
hehe sowi ye..tp ryn xde lori..hahha..and tanx anyway..huhuhu

iJoi said...

eleh ngade ngade la nk naek lori banyak lagikan leh naek...kete,basikal,motosikal,ketapi,bas,teksi huh payah sangat jalan guna kaki la :P

ERynn NAzmy said...

^steng
lori space besa sikit...kekeke...lori besaaaa...beskal kecik sgt..moto x best

iJoi said...

hahaha adekah sbb berat badan kamu telah bertambah :P hanya lori yg mampu digunakan keh3 kenderaan yg lain sume awal2 tarik diri wakakakaka :P

ERynn NAzmy said...

@steng
lori tu bagus..kalo ade mat rempit tunjuk samseng tgh jalan..kite langgar je...harharhar

Fitrihadi.com said...

erkkk thanks sebab mention my artikel hehe yang penting sama-sama menegur dan share lah ilmu yg ada :)

the bLeSsiNg fAirY iecha said...

betul..betul..betul!

ERynn NAzmy said...

@Fitrihadi
Hehe welkem...betul tu kalo ade ilmu share. Baru berkat...huhuhu

A-Y-I-E said...

wahhh dah mula ye dia skodeng blog orang lain.. yahh bagus2.. btw.. saya dah jelajah blog kamu...

http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/06/jelajah-blog-versi-20-erynn-punye-belog.html

ERynn NAzmy said...

@AYIE
tanx ayiee! nak tumpang tanye sikit...cemana nak setting "read more" tu..sorry ryn x jumpe setting tu..