Pages

Thursday, June 10, 2010

Arini ari ape?

Cube korang teka arini ari ape??? Hehe..harini adalah hari terakhir friendly contest yang aku anjurkan laaa...
Pada siapa yang belum tahu contest apa yang aku maksudkan tu sila [klik sini yerr]
Pada sape yg join tu cepat2 la update gambar dan entry korang.. and sape yg  baru je tahu pasal contest ni and tb2 rase nak join poin boley lagi sbb aku akan tutup contest ni tepat jam 12 malam ni... So masih banyak masa lagi untuk korang. Cepat! Tinggalkan Nama dan Blog Url anda kat sini!.... Hurm x sabar nak tgk sape yang paling kreatif tu! Tungguuuu.....

5 budak itam!:

Idda Hashim said...

Salam..now is no more black is beauty, any colours smuenye beauty esp merah..huhu lagi lah beauty..Erm arini ari sabtu..hehehe..

Ms AiReEn MoHd said...

hi babe thanks comment my blog...babe sumpah nak tanye ni..name ko ape..nape ko serupa name aku....nazmy tu name laki aku...ngeee kebetulan gitu....hehehehehehe

ehh aku blogwalking rajin komen ....ngeee tak same tu...

ERynn NAzmy said...

Sabtu? sini br ari kames la..hohohoho...hoo la merah makngah mmmg la comey..hehheheh

ERynn NAzmy said...

testing!

ERynn NAzmy said...

akhrinye kuar pon komen2 ku selama ni menyuruk..hehhe