Pages

Thursday, June 10, 2010

Perempuan paling seksi

Tetibe je gelenya nak buat entry mcm ni..hehehe bukan ape...alang2 mate ni asyik terpandang pompan seksi je bile kuar jalan2..Nafsu membuak-buak laa nak listkan pompan2 seksi ni sume..heheh Tapi ini sume adalah seksi pada pandangan aku tau! dan pastinye aku senaraikan artis yang kat Malaysia je. Sbb aku tahu kalo nak buat artis seksi dunia kompem2 artis Malaysia awal2 lagi da out! Hehehehhe...Aku letak top 6 je..sbb kalo banyak2 kang sume buat dose mata! Hahahaha

So jom cekidaout!

 #6
Anak kuntilanak - Zarina Ann Julie

#5
Pamela And. Wannabe - Lana Nordin


#4
Janda hangat - Rozita Che Wan


#3
Nur kurang cahaya - Tiz Zaqyah


#2
Awek 12k - Diana Danielle


#WINNER
Idaman mak mentua - Lisa Surihani!

Ok sila jangan pelik kenapa aku letak Lisa comel lote ni tempat fes? Sebab aku buat list 'Beauty With Brain". Kalo seksi semata2 tapi kureng "brain" dudukla anda di senarai tercorot...huhuhu Jangan jadi mcm sesetengah artis...seksi je nak lebeh tp sumbangan pada industri hiburan?????????? Cuma la gambar2 pornografi yang tiada berkesudahan... Jadila mcm Lisa...capai sesuatu melalui bakat..bukan melalui aksi tayang menayang. And kenapa aku x letak Tok Ti? Alaaa asyik2 die je..kasik can la artis  muda pulak duduk dalam carta yee...hehehhehe

6 budak itam!:

Wan Perlis said...

alamak
hmm semua i reject

ERynn NAzmy said...

hahhaha.... ni kategori seksi yang tak melampau je ryn letak..

Ms AiReEn MoHd said...

gulp...pompuan sexy tu giler kot..nak kene rogol ker ape???

ERynn NAzmy said...

da mmg tujuan die mcm tu kak..ibaratkan tertampal kat belakang die "rogs la aku..rogs la aku" hooho

sabree hussin said...

ngatkan seksi yang macam mana la... suspen je

Anonymous said...

hahahah...x dapt bezakan yang mana rozita ngan haifa ker...yang buah dada tersembul tu haifa wehbe...kalo skali imbas mmg nampak cm rozita...tp kalo tgk btul2 mmg lain...