Pages

Saturday, June 12, 2010

Lelaki..tolong jangan mainkan hati wanita - Part 1

Bila kite sebut pasal setia..secara otomatik perempuan yang paling setia. Bukan tak ade lelaki setia dalam dunia ni...cuma nya..mereka ni dalam nisbah 1:100000. Jangan nak melenting wahai lelaki. Ini bukan dibuat buat. Ini realiti..sila kenalkan kepada aku lelaki yang paling setia dalam dunia ni! Nak gak aku jumpe...

Bila mule2 lelaki nak mengayat punyela lembut lidah. Pijak semut pon tak mati.. Macam puteri raja die layan pompan. Tapi kenapa...lepas da steady..korang buat acuh x acuh je ye? Kalo dulu "awk nak pegi mana arini? boleh sy tlg hantarkan" tapi sekarang..."awk pegi sendiri la..x kan nak harap kan sy je..sy banyak lagi keje nak dibuat"

Ade lelaki yang pentingkan diri sendiri..biar sume belanja awek yang keluarkan..asalkan duit poket die tak susut. Jangan ingat lelaki mcm ni tak ada.. Bila keluar berdua selalu je ckp duit tak ada. Duit gaji tak dapat lagi. Asyik2 si awek la yang kene isi minyak kereta PAKWE...bayar duit makan PAKWE..siap dengan kasik duit belanja kat PAKWE ni.....tapi si pakwe sikit pon tak pernah nak tanya..si awek ni da makan ke belum..ada duit banje ke tidak...TAK PERNAH. tanye langsung..apa dia kisah asalkan perut dia kenyang si makwe ni tadi belanja. Tak pernah la terdetik nak tanye duit tu entah2 duit belanja seminggu si awek ke..duit tabung untuk sambung belajar ke beli buku ke? Ada pernah tanye? Jangan harap! Tanye da makan ke belum pun tidak! Siap mintak awek topupkan henpon buruk die.

Dahla sume belanja si awek yang derma kat pakwe sengkek ni. Siap pulak si pakwe ley pegi menggatal dengan pompan lain. Mentang2 si awek jauh..tapi die lupe la tu..jangan ingat jauh si awek bodoh. Pompan dilahirkan dengan naluri yang kuat ya! Jangan lupa wahai lelaki. Walopon jauh..si awek tahu apa yang anda lakukan..cuma mereka malas nak kecoh2.. Si pakwe sedapla..minggu ni kuar dengan si minah A...minggu depan kuar dengan si minah B..dan seterusnya..siap rotate lg...sume2 minah tu die pau duit makan dan sebagainya... Sedihnya lelaki mcm ni!

Bila da mcm ni perangai nye si lelaki...pompan nak marah pon xde bukti..takut nak serkap jarang. So si awek pasang jerat..kunun2 nye ade sorang awek call nak berkenalan dengan abg kacak..uweekk!! Pakwe layan kaw2 punye...sbb si awek bgtahu die anak org berada! Dinamakan awek vip...Sungguh tersenyum simpul la si pakwe...dapat gak aku awek manyak fulus............................................................

4 budak itam!:

Anne said...

hurm.. mmg susah nak cari lelaki yg betul2 setia.. i have 1 experience if talking bout unfaithful guys.. recently i met this one guy.. muda lagi.. baru 25.. then i decide nak kenal die lebih rapat, xde la trus nk in to relationship.. just kwn2 dlu.. die pon respond baek..selalu gak sms die and 2-3 times kuar.. then 1 day, kuar pi mkn nek kete die.. guess what, i nmpk a women shoes kat seat passanger..then start kat ctu ati terdetik, sumting really not rite bout this guy.. balik tu, i tried to search him tru fb.. and guess what, jelas nyata dan terpampang.. status: married to nor******.. dammit!!! and the worse part is.. mase tu die baru 7 bulan berkahwin and his wife pregnant.. WTF.. why guys never seems enuff with what they have?? sumbody answer me plssss..

Cik Muffin said...

hurm..lelaki ni pantang ade peluang je...bile die rease die ade market lg,,,mestile dia x mo lepas peluag..selalu sgt dgr bile bini pregnant suami mesti buat hal...so pastikan suami jgn diabaikan walopon tgh pegnen..hohoho

MiSs LyN said...

say no to this type of guy...!!!

Cik ERynn said...

@miss lyn
betul tu..kite x perlu lelaki mcm ni...